Bernd Krüger

Vanaf dat moment steeg Bernd's ster snel en werd hij gevraagd over te stappen naar CarGarantie (een van de grootste autogarantie verzekeraars van Europa) als Area manager voor de regio Hamburg, waar hij verantwoordelijk was voor klanten als Mercedes Benz, BMW, Ford, Volvo, Audi, Volkswagen, Toyota, Honda, Mazda en Opel.

Zijn gedrevenheid in sales en customer relationship bleef niet onopgemerkt: Bernd werd verzocht leiding te geven aan een nieuwe joint venture van CarGarantie en Centraal Beheer. Hij werd CEO van CarGarantie BeNeLux, waar hij een gedegen partnernetwerk opbouwde in Nederland, België en Luxemburg en vanuit die rol meebouwde om CarGarantie tot marktleider in Europa te maken.

Bernd's vermogen om garantieproducten als klantenbinder te gebruiken bleef niet beperkt tot de automarkt; hij vervolgde zijn loopbaan als CEO/Partner bij de Carl Rehder Groep in de maritieme sector en werd verantwoordelijk voor productontwikkeling, marketing en sales in de BeNeLux en Duitsland.

Uiteindelijk lonkte na meer dan 20 jaar internationale ervaring het eigen ondernemerschap en breidde Bernd zijn werkterrein uit met de retailsector en richtte hij Ultiplan op en werd hij mede oprichter en partner/COO van Arrow.
Bernd staat voor top expertise op garantiegebied en klantenbinding; niet voor niets noemen sommigen hem de 'wandelende garantie encyclopedie' en dat zegt eigenlijk alles.